Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2018 19:32 - #Празни опаковки: Продукти за лице
Автор: malkatarozichka Категория: Хоби   
Прочетен: 408 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.09.2018 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте, отново!
Днес продължавам поредицата "Празни опаковки" с един пост относно прдуктите за лице, които съм изхабила през последните 5-6 месеца. Ако ви е интересно и полезно, приятно четене!

image


image

1. Ще започна с един продукт, който ми е абсолютен любимец, в грижата за кожата през последната година и половина, и това е мицеларната вода на Гарниер Micellar Cleaning Water за чуствителма кожа. Както виждате изхабила съм няколко опаковки от тази мицеларна вода и никога не оставам без поне една опаковка резерва. Най- хубавото е, че когато почиствате очите си с нея, дори да попадне капка от нея в тях, не щипе и чувството е така сякаш сте намокрили окото си  собикновена вода. Наистина е страхотна и цената и  е повече от добра - около 6-7лв за опаковка от 500 милилитра и около 2,50 за малката опаковка от 125 милилитра. Предлага се и във вариант за мазна кожа, който също не е лош, както и за суха, където е смес от някакъв вид масло и самата мицеларна вода. Съвсем скоро ще направя пост, в който ще сравня всички видове от мицеларните води на Гарниер. Сигурно няма нужда да казвам, че ще си я купя пак. (Доста я похвалих)

image

2. Продължавам с още един продукт за почистване на лице от Гарниер, който е сравнително нов на пазара и това е мицеларният почистващ гел за лице Micellar Cleaning Gel Wash. Предлага се в опаковка от 200 милилитра на цена от окло 6-7лв, както и мицеларната вода. Доста е икономичен и почиства грима от лицето ми също толкова добре както и мицеларната вода. Пени се достатъчно и се справя както с фон дьо тен и коректор, така и със сенки и спирала. Нежен е, не изсушава кожата и не щипе на очите.Сега съм си купила един, който наскоро излезе от същата серия, но е за комбинирана кова и скоро ще споделя мнение.

image

3. Иии още продукти за почистване на грим. Единият е дегримьорът на марката на ДМ Balea. Това е  един продукт, който ако не разполагате с много средства, но ви трябва продукт, за почистване на грима от очите, е идеален за Вас. Цената му е 1,99 лв и мове да го намерите само в магазините на ДМ. Също както и мицеларната вода на Гарниер(която вече споменавам за n-ти път), също не щипе и не дразни очите, а цената му е повече от приемлива. Ще купя пак със сигурност. Двуфазният Eye-Make up remover 2 in 1 на Гарниер, по скоро няма да купя пак, защото не работи толкова добре за премахването на водоустойчив грим, а и доста мазнее. Цената му е висока за опаковка от 125мл и маслата вътре не са в добра комбинация с останалата част от продукта.


image


4. Изхабих един ексфолиант на Орифлейм от серията Love Nature с кайсия, който беше невероятно добър, но за съжаление лимитиран. Беше в една кутия от серията заедно с маската от боровинки, която след малко ще ви представя и с крема за лице с диня, в който бях влюбена и който ако не се лъжа вече ви представих в предишен пост. Ексфолианта не е прекалено груб, нито прекалено нежен, почиства добре и...изненада. Има сладък вкус. Веднъж докато го използвах без да искам го опитах. :Д И е сладък като мед, дори мисля, че има мед в състава си. Ако беше наличен със сигурност щях да си го купя пак.

5. Маската с боровинка, която споменах преди малко се водеше хидратираща и я използвах няколко пъти, но сякаш не ми допадна като другите два продукта от комплекта. Беше малко мазна, като гъст кремпротив бръчки и я използвах само два пъти. Изхвърлям я защото срока и изтече.

6. Още една маска от Орифлейм, която обаче обичам. Тя е в постояннич асортимент на фирмата и е с диня. Охлаждаща е и за лятото  е страхотна, ако искате просто да се отпуснете и да релаксирате с коктейл в ръка докато маската си върши работата. Хидратира много добре и е с преобладаващи натурални съставки. Ще си я купя пак със сигурност.


image

7. Крема на Биотен Bioten skinnergy refresh ми е един от любимите кремове за лице и е точно за моята кожа. Не е мазен, но хидратира без да запушва порите ми. да не говорим за невероятния му аромат. Освен това има SPF 15, което е чудесо, защото едновременно хидратира и защитава кожата от вредните слънчеви лъчи. Цената му е около 6-7 лв. Продуктите на Биотен са без парабени, парафини и силикони и са богати на натурални съставки и са чудесен избор на пазара,

8. Още един мой любим крем е този на Биотен с дюля. Много е лек, попива за секунди и за моята млада кожа е перфектен. това ми е 3та или 4та опаковка, като принципно ги редувам с този, който е от skinnergy серията, или е един, който е на Ла рош посе. Вече си купих нова опаковка от него. Цената му е около 5лв.

9. Изхабила съм и поредна опаковка от околоочното кремче на Балеа, което е за всеки тип кова. Моята няма нувда от противобръчкова грива, затова този крем ми пасва иделано и съвсем леко хидратира нежната околоочна зона. Струва 4-5 лв и може да го намерите в ДМ.

10. Това е едно голямо разочарование, на което възлагах големи надевди. тъй като имам белези от акне, които са червени си купих този крем с цел, той да ги премахне. След като го използвах редовно цял месец, не забелязах никаква разлика. Има доста позитивни мнения за него, но на мен не ми помогна. Струва около 2-3 лв в аптеките и се казва Ахромин.

image

11. Завършвам публикацията с един не лош продукт, отново на любимите ми Биотен и това е ексфолианта им с кайсия bioten skin moisture scrub cream. Много икономичен продукт е и ексфолира добре кожата. Малко е груб, затова не ви препоръчвам да го използвате повече от 2 пъти седмично иначе може да се отрази зле на кожата ви. Частичките вътре са средно-груби. Консистенцията  е кремообразна, подобна на лосион за тяло. Цената му е 5-6 лв и мове да го откриете на доста места, предимно в Лили, ДМ, Елитис и някои по-големи аптеки. Решила съм засега да разнообразя и да пробвам нещо друго, но бих си го купила пак.

Надявам се, публикацията да ви е била интересна и полезна, очаквайте още няколко скоро, но на по-различни теми. Чао и до скоро! ;)



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: malkatarozichka
Категория: Хоби
Прочетен: 35019
Постинги: 28
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930