Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2019 10:45 - Законът на привличането
Автор: malkatarozichka Категория: Хоби   
Прочетен: 215 Коментари: 0 Гласове:
0



 Здравейте отново, скъпи читатели!
След обичайното за мен отсъствие се завръщам с обещания пост за негово величество - законът за привличането. Това е една много интересна тема, тъй като всеки от нас има мечти и желания за които бленува да се осъществят, но както знаете за всяко нещо си има стратегия. Днес ще ви представя по-подробна информация за това как можем да сбъднем мечтите си само и единствено благодарение на вярата и позитивната настройка. Ако искате да разберете как да се случи това, погледнете текста по надолу. Приятно четене.


image






Какво е Закон на привличането?

Истината е, че всеки един от нас е изпитвал влиянието на закона на привличането, дори без да го осъзнава. Той гласи, че всяко едно положително или отрицателно събитие, което ни се случва е привлечено от самите нас и от типа настройка, която имаме. Тоест - ние получаваме това, което вярваме, че ще получим. Например: Искаме да срещнем добър човек, който да бъде нашата половинка, но все си казваме, че "всички мъже/жени са еднакви, че ще си останем сами" и т.н. Ето защо това не се случва. Днес ще ви представя няколко стъпки как да се възползваме положително от закона на привличането. А ето ги и тях. :)

1. Дайте почивка на съзнанието си
Всеки ден си отделяйте поне по 10-15 минути, в които да се отпуснете и да не мислите за проблемите и реалността. Изпразнете съзнанието си от напрежението, затворете очи и не мислете за нищо. Тази стъпка е препоръчителна, тъй като с нейна помощ подобрявате както състоянието на ума си, така и това на тялото си. 


2. Решете какво точно искате и не се колебайте

Следващата стъпка е да решите какво точно е вашето желание. Добре е да започнете само с едно желание, това което искате най-силно, за да не обърквате себе си и Вселената. Помислете си за вашето желание и повярвайте, че скоро ще ви се случи.


3. Помолете Вселената за това, което желаете и го визуализирайте
Визуализирайте желанието си и го мислено го изпратете на Вселената. Представете си, че вече имате това, което искате или ви се е случило събитието, което сте искали. Опитайте визуализацията да бъде по-детайлна. Например, ако искате да отидете в Париж, представете си как се разхождате по оживените улици, как се снимате пред Айфеловата кула, как наблюдавате града от върха и..


4. Водете си списък с желанията
Твърди се, че когато една мисъл се запише на хартия, тя има по-голяма тежест. Затова запишете желанията си, но го направете в сегашно време и без думата "искам". Например: Аз имам нова кола и обичам да пътувам с нея. Аз имам собствено жилище и го декорирам по мой вкус,
Всеки ден, докато желанието ви се сбъдне, затваряйте очи и си мислете, че се случва точно в този момент.


5. Покажете благодарност
Направете си дневник на благодарността и всяка вечер записвайте в него нещата за които сте благодарни. Показването на благодарност ще привлече още повече положителни събитич във вашия живот. 


6. Бъдете търпеливи
Търпението е много важно за целия процес на осъществчване а желанието ви. Не се отчайвайте и не мислете "защо още не се случва, дали някога ще стане". По този начин вие се колебаете и забавяте самия процес. В зависимост от силата на вашата нагласа и мащаба на желанието ви, то може да се сбъдне за седмица, две, месец или година.


Надявам се публикацията да ви е била полезна и интересна. От личен опит ще кажа, че Закона на привличането работи, стига да има постояство в използването му. Чао и до скоро! :)



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: malkatarozichka
Категория: Хоби
Прочетен: 34838
Постинги: 28
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031