Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2018 14:07 - 5 съвета за абитуриентки
Автор: malkatarozichka Категория: Хоби   
Прочетен: 436 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2018 14:08


Дойде ли месецът на баловете? Отговорът е - да. Това е месецът, в който хиляди момичета трескаво се подготвят за предстоящата вечер, в която ще се превърнат в принцеси. Някои момичета предпочитат да се подготвят месеци по-рано, за да са сигурни, че всичко ще бъде наред - от идеалната рокля, до цвета червило по устните. И все пак понякога е възможно да ни изненадат неприятно някои дребни препядствия по пътя ни към перфектния абитуриентски бал. Тук съм за да ви дам няколко съвета за възможни неприятни ситуации по време на абитуриентската вечер.

image


1. Обувки

Много е важно да ни е удобно по време на такъв хубав повод, за да се съсредоточим изцяло върху положителните моменти и доброто настроение, а не върху мъчителните болки в краката. Или пък несполучливите опити да ходим правилно на висок ток. Ето защо е много важно да изберем не най-луксозните и високи обувки, а такива, които ще допълват визията ни добре, но в същото време ще са ни удобни поне малко. Затова не избирайте много висок и тънък ток, тъй като не само е нестабилен, и може да се счупи, но и ще измори краката ви много бързо. Освен това добра идея е предварително да разходите обувките си поне седмица преди бала, за да избегнете неприятните мазоли и рани по краката ви.


image

2. Рокля по интернет

Не всеки модел дреха стои добре на всеки тип човек. Така е и с балните рокли. Един модел може да стои перфектно на едно момиче, и в същото време изобщо да не подхожда на вашия тип фигура. Например роклите тип "русалка" стоят добре на по-слаби момичета и рядко пасват на такива с по-широка талия. Ето защо е по-добре да си изберете рокля от магазин - така имате възможност да пробвате и да се уверите дали изглеждате възможно най-добре.

image


3. Грим
Не прекалявайте с грима. Абитуриентките се нуждаят от нежен грим, който да подчертае естествената им красота, но много момичета избират да бъдат именно с тежък опушен грим, който по-скоро ги състарява, отколкото разкрасява. Разбира се, всеки има право на собствен вкус, но очната линия, в комбинация с малко фон дьо тен, изкуствени мигли и блясък по устните би била добър избор за почти всяка абитуриентка.


image


4, Козметични процедури

Ако сте решили да се подложите на някоя козметична процедура - като поставяне на изкуствени мигли косъм по косъм, или снопчета или пък дълбоко почистване на лицето - по-добре направете го 3-4 дни преди самия бал. Това е добра идея, защото ако си поставите мигли, например, ще ви бъде некомфортно известно време, тъй като те тежат и очите ви може да сълзят. Или пък ако се подложите на дълбоко почистване на лицето, кожата ви ще е зачервена и раздразнена за няколко часа. Това би попречило на вашия грим и цялостен вид за повода.


5. Правете си маски

Би било чудесно косата ви също да изглежда в най-добрия си вид за този специален повод, нали? Ето защо ако правите маска на косата си няколко седмици преди бала тя ще изглежда лъскава, здрава и жива и това ще бъде забелязано от хората около вас. Няма да сбъркате и ако включите в маските маска като - бадемовото, маслото от авокадо или тривитаминол, който пък ще спомогне за растежа и.

Надявам се да съм била полезна, чао и до скоро!





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: malkatarozichka
Категория: Хоби
Прочетен: 34956
Постинги: 28
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930