Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2018 16:35 - 5 дрехи с които да изглеждате перфектно
Автор: malkatarozichka Категория: Хоби   
Прочетен: 524 Коментари: 0 Гласове:
1



Здравейте отново!  Пак се изгубих, съжалявам. Но се завръщам с една свежа публикация, идеална за пролетта. Всички знаят, знаем го и ние жените, че за нас е неустоимо удоволствие да запълваме гардероба си с още нови дрехи :) Да, това е така. Но не винаги имаме достатъчно средства, които да известираме в няколко пълни торби с дрешки и аксесоари от мола, нали?
Често се случва да си напазаруваме дрехи, които няма с какво да съчетаем и в крайна сметка сме изпразнили портфейла си за неща, които така и не обличаме. Е, затова днес ще ви представя топ 5 дрехи, които трябва да притежава всяка жена, за да изглежда перфектно, без да са и нужни много средства.

1. Бяла тениска

Тя е семпла, удобна и се връзва с почти всичко. Можете да я облечете с дънки или спортно-елегантен клин, в съчетание с любимата ви черна чанта и обувки. Ако се чудите какво да облечете за ежедневието, винаги можете да заложите на нея. Ето защо според мен е добре да присъства в абсолютно всеки дамски гардероб.

image

2. Дънки

Едва ли е нужно да споменавам колко необходими са дънките, защото те са абсолютна запазена марка, не само за жени, но и за мъже. Има най-различни модели - от тип boyfriend до супер слим дънки. С кръпки, перли, стикери, бродерии - имате огромен избор. Но един изчистен чифт, който добре да подчертава вашите крака и дупе и да прикрива някои недостатъци в областта на талията, може би еса най-добрия избор. Винаги може да заложите на него и да знаете, че ще изглеждате добре.

image

3. Черен клин панталон
 
Знаете - черното винаги е модерно. Черното си отива с всичко. Черното оптически вталява. Е, в такъв случай защо да не прибавим към гардероба си един черен панталон тип клин, който ще ни направи да изглеждаме в по-добра форма и едновременно с това, ще се съчетава с почти всичко. Може да го облечете в комбинация със същата бяла тениска, риза, блуза с голи рамене. Изборът е ваш.

image

4. Риза от лека материя

Дамските ризи напоследък доста нашумяха и много дами започнаха да ги носят както в ежедневието, така и по вечерни поводи. Изберете точната кройка и цвят, които да ви пасват и се наслаждавайте на резултата. Има варианти с дантела, с принотве на точки, раета. С нея ще изглеждате нежна и елегантна, без да сте прекалено официлана. Изборът е ваш.

image


5. Кожено яке


Моментът дойде за негово величество коженото яке, без което аз самата не мога. Това е дрехата на вековете от момента, в който е била създадена. Комбинира се с дънки, ризи, рокли, високи токчета, шалове, боти, клинове - абсолютно всичко, което бихте облекли за официален повод или в обикновен ден. Ако не си падате по черните якета, може да изберете какъвто цвят ви допада - бежово, сиво, розово. Пазарът предлага голямо разнообразие от цветове и модели. Ще ви представя 2 модела, които нося - един малко по-различен и един по-изчистен.

image

image

Надявам се публикацията да ви е била интересна и полезна, чао и до скоро! :)




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: malkatarozichka
Категория: Хоби
Прочетен: 34852
Постинги: 28
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031