Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2018 15:02 - #6 Празни опаковки: Декоративна козметика
Автор: malkatarozichka Категория: Хоби   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте отновоо!
Как сте? Времето навън е прекрасно, неприсъщо на студения Януари, и ми носи настроение за нови идеи и публикации. Съвсем скоро ще има пост на някоя интересна тема, ноо днес ще постна мнението си за декоративната козметика, чиито опаковки ще изхвърля празни или пълни. Приятно четене. :)

image

1. Започвам с една спирала от Golden rose City style, която от доста време лежи на дъното на торбичката, в която събирам изхабените си продукти. Четката е силиконова и на пръв поглед е доста обикновена, но тъй като косъмчетата са доста подредени, разделя миглите чудесно и нанася продукта равномерно. Трайниостта и не е цял ден, след около 5-6 часа запозва леко да се рони, но за цената си от 3 лева е перфектна и може би скоро ще заложа отново на нея.

2. Коректора от Bourjous Healthy mix използвах доста време, но не го изхабих, защото промени формулата си и запозна да се оксидира до грозен оранжев цвят и нямаше как да го използвам. В началото беше не лош продукт прикриваше добре червенини и пъпчици по лицето, за под очите обаче определено не е подходящ, тъй като много изсушава и се събира във фините линии, когадо жестикулирате през деня. Едва ли ще го купя пак, понеже има доста по-добри коректори на сходна цена.

3. Фон дьо тена от Alverde, Mineral Make up, се оказа голяма грешка. Купих си го с цел да го използвам когато лицето ми не е в най-добрата си форма и в същото време да не го натоварвам допълнително и да запушвам порите си. Този продукт обаче изглежда доста гнусно като текстура(изглежда като фон дьо тените от левчетата) и освен това мирише много силно на здравец. :д Да точно така, на здравец. На лицето стои максимум 2 часа след това изчезва почти изцяло. Мисля, че вече точно този не се произвежда, а и по-добре. :Д

4. Следва една очна линия на марката Classics, на която надписите са се изтрили от използването. Бях доста доволна от тази очна линия, за цената си от 5 лева беше доста трайна не се размазваше, въпреки, че съм с мазни клепачи и в същото време се премахваше с един замах с мицеларна вода. Наситено черна е, а четката и е твърда. Бих купила отново, определено.

5. Изхвърлям 2 лака на марката Flormar, която много харесвам и предполагам се досещате, че ще продължавам да си купувам техните лакове. Точно тези два са в рубиненочервен и в бял цвят. Червения изхвърлям наполовина пълен, а белия е изразходен докрай, тъй като обичам да го използвам като основа доста често, за да е по-наситен цвета след него.

6. Изхебен докрай е балсама за устни на Maybelline Baby Lips D-r Resque, който е в бледорозов цвят и има леко ментов аромат. Не е от най-подхранващите балсами, а и е всеизвестно, че зад сладката опаковка се крие лош състав, включващ петролатум, парафин и така нататак. Едва ли ще купя отново, въпреки, че сладките опаковки доста изкушават.

7. На последно място са едни мигли от Essence, които в момента не мога да ви покажа, защото съм ги изхвърлила, но използвах 3 пъти и бях много доволна. Основата е тънка и лесно може да се залепи според извивките на клепача ви, а самите мигли са доста гъсти и не са подходящи за през деня, а по-скоро за вечерни визии. Цената им беше около 6-7 лева и бих купила отново.

Това бяха продуктите за днес, а съвсем скоро ще има още интересни публикации не само за останалите празни опаковки, но и на доста по-интересни теми. Чао и до скоро! :)



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: malkatarozichka
Категория: Хоби
Прочетен: 34846
Постинги: 28
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031