Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2017 10:14 - #3 Празни опаковки
Автор: malkatarozichka Категория: Хоби   
Прочетен: 676 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте отново след дългото прекъсване в блога.
Не знам защо, но през последните месеци позабравих за блога. Понякога ме обземат такива настроения, но ето че се завръщам с една нова публикация за няколко празни опаковки и се надявам тя да ви бъде полезна. Приятно четене!





image


                                                                           Лице:


image

1. Mixa Anti-imperfection измиващ гел за лице
- Трябваше ми доста време за да изхабя този гел стигна ми за около 6 месеца понеже се пени доста добре и опаковката е голяма. Почистваше кожата ми добре, не я е раздразвал и съм доволна от него, но сигурно няма да си го купя пак скоро защото кожата ми ще привикне, а и много трудно свършва. Цената му е около 8 лв.

2. Freeman маска за лице с авокадо и овесени ядки
- Много съм доволна от маските на марката. Освен тази имам и една, която е с минерали от мъртво море и когато си я сложите придобивате вид на смърф, понеже е ярко синя (хаха), но за нея друг път. От тази съм много доволна, почиства добре кожата ми и ухае невероятно. Тази няма да си я купя скоро, но ще изпробвам някоя от другите им маски. Количеството на маската е голямо - 150мл. На мен ми стига за близо 4 месеца. Цената е около 10 лв.

3. Essence stay natural коректор четка
- Този коректор струва 5 лева и за цената си е доста добро качество. Аз го използвам за под очите и е много лек като дава леко до средно покритие. Издръжливостта му не е голяма - около 3 часа при мен, след това започва леко да изчезва, но това което най- много ми харесва е че се усеща хидратиращ. Свършва бързо за около месец най-много, но предвид цената му съм много доволна и ще си го купя пак. Имайте предвид, че за тези от вас с много тъмни кръгове под очите няма да е подходящ поради слабата си покривност.


                                                                          

                                                                      Коса:

image

1. Linea Bio маска за коса с арганово масло
- Вече съм споменавала, че тази маска ми е най-най-най любимата маска за коса и че действа супер добре на моята коса. Хидратира косата, разплита я и я прави мека и лъскава. Осовено подходяща е за къдравелки като мен, понеже ще ви помогне с разресването.  Цената и е изключително достъпна около 3 лв за 250 мл, което е чудесна сделка според мен. Това ми е четвърта или пета опаковка и вече имам закупена нова.

2. Denise престръктърираща маска за коса със серамиди -
Ето едно разочарование за мен. Тази маска е пълна противоположност на предходната. Води се преструктурираща за изтощена коса, но аз не видях никакво възстановяване. Моята коса не е изтощена, но пък е суха и очаквах от маската да я омекоти и хидратира, но тя не направи нищо друго освен да я заплита още повече. Консистенцията е водниста и мирише страноо. Малко преди да я изхабя миришеше отвратително и така и не успях да я изразходя напълно. Правеше косата ми хвърчаща и сякаш я наелектризираше. Определено няма да повторя покупката. Ако все пак някой реши да я пробва струва около 5 лв и съм я купувала от магазин Елитис.

3. Schwartzkopf Gliss Kur балсам за коса без отмиване против цъфтящи краища - И за този продукт съм говорила. Изключително доволна съм от него и го използвам от близо 10 години. Още като малка майка ми всеки ден пръскаше косата ми с този спрей балсам, за да я среше, понеже беше почти нецъзможно без него. :D Та така. Този продъкт е мой спътник в грижата за косата ми отдавна и буквално не оставам без него. Не утежнява косата, предпазва от накъсване и спомага за по-малко цъфтящи краища. Ще го купувам докато го произвеждат.


                                                                     
                                                                

                                                                       Тяло:

image

1. Avon Naturals душ гел с орхидея и боровинка -
Доволна съм, обикновен душ гел. Миришеше много сладко и измиваше добре. Ще купя пак от същата серия, но с друг аромат.

2. Лили маслен лакочестител
- Радвам се, че открих този продукт и вече не купувам друг лакочестител. Не пресушава ноктите и кожичките около тях и маха лак изключително лесно. Струва левче и определено си заслужава,



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. born - Въпреки, че аз лично не ползвам подобни неща,
26.08.2017 10:35
мисля че за някого /по-скоро някоя/ информацията ще е полезна и необходима.
цитирай
2. malkatarozichka - Надявам се да съм полезна
27.08.2017 11:03
Бих се радвала, ако тези постове са полезни на някого. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: malkatarozichka
Категория: Хоби
Прочетен: 34840
Постинги: 28
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031