Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 21:56 - Свети Валентин
Автор: malkatarozichka Категория: Хоби   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте отново!
Цял месец ме нямаше и просто не знам как отлетя времето. Съжалявам за забавянето, но имах много притеснения през последния един месец, скоро приключи първия срок и се стараех за оценките си. Но нека не ви занимавам със странични неща. Днешната тема ще бъде празника Свети Валенстин. Знам, че някои от вас ще кажат, че това не е наш празник, но нека си признаем. Деня в който навсякъде витае любов, всичко е розово и има сърца и рози навсякъде на всекиго е приятен. Затова днес ще ви дам няколко съвета как тези от вас, които ще посрещнат празника със своята половинка,  да прекарат деня чудесно и да се насладят на приятните емоции.

Грим

Много дами дълго време обмислят кой би бил най-добрия грим за този повод и се двоумят коя визия да изберат - черен опушен грим, секси червени устни или нежен блестящ грим. Истината е, че ако ще ходите на първа среща на празника или пък преди него е добре да заложите на изчистената визия като подчертаете естествената си красота. Не избирайте нещо фрапантно като много тъмен грим на очите и ярко червило за устните си. Заложете на естествената визия. Долу на снимката ще ви представя някои продукти, които са много подходящи за да сътворите естествена и ненатрапчива грим визия.

image
1. Essence shape your face palette
2. Essence quatro eyeshadow palette 05 to die for
3. Constance Carroll 362 passion pink
4. Garnier BB cream combination to oily skin light
5. Maybelline rocket vollume express maskara
6. Catrice Allround concealer palette

Тоалет

Класиката за секси тоалет си остава малката черна рокля. Разбира се, можете да заложите на нея, но също така може да разнообразите като за празника изберете розовия цвят в тоалета си. Изберете рокля или ако не обичате да носите рокли, заложете на елегантна блуза, която обаче да не е прекалено разголена. Съчетайте с панталон или клин по тялото и високи токчета. Не забравяйте нещо много важно. Всички знаем колко секси се чувства всяка жена в безумно високи обувки, но все пак те са доста неудобни. Ако излизате с половинката си някъде за дълго или пък искате да се поразходите, то няма да ви бъде много комфортно на 14 сантиметрови токчета. Затова изберете обувки, които няма да карат лицето ви да се изкриви в мъчителна гримаса.

Прическа
Романтични букли или права коса? Вие решавате.Заложете на прическа, която да се прави лесно, да знаете, че ви отива и да не се тревожите всяка минута дали всеки кичур си е на мястото. Можете да оформите косата си и в така модерните плитки напоследък. Все пак не прекалявайте с обема и тупирането - всичко е красиво когато е с мярка.

image

image
 
Надявам се да съм ви била полезна с тази публикация и пожелавам да тези от вас, които ще посрещнат празника влюбени да си прекарат невероятно. А тези от вас , които си нямат половинка - не го мислете. На празника можете да се забавлявате заедно с приятелите си. Чао и со скоро!
 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: malkatarozichka
Категория: Хоби
Прочетен: 34939
Постинги: 28
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930